لینوکس و من

کم کم خدا حافظ رائول!

سومین نسخه آزمایشی از توزیع خوب و دوست داشتنی اما غیر مشهور پارسیکس نسخه ۴ با اسم گلوریا، امروز منتشر شد. به گفته توسعه دهنده این توزیع، آقای باغومیان، این نسخه بسیار نزدیک به نسخه نهایی هست که ظرف یک یا دو هفته دیگه منتشر میشه.
پارسیکس ۴ از گنوم ۳ و گنوم شل برای دسکتاپش استفاده میکنه که بر پایه دبیان testing ساخته و پرداخته میشه. توزیع پارسیکس مخازن بسته های خودش رو داره و حتی بسته های مخصوص به خودش رو هم داره. 
به نظر من پارسیکس از توزیع های بسیار خوب، سریع و پایداری هست که یه کاربر خونگی میتونه ازش استفاده کنه. ولی متاسفانه چون نت‌بوک من توانایی استفاده از گنوم۳ رو نداره نمیتونم از پارسیکس ۴ استفاده کنم. و در همین پارسیکس ۳.۷ (رائول) البته با خوشحالی دارم زندگی میکنم. 

من پارسیکس رو به این دسته افراد توصیه میکنم: 
همه ی کسانی که دنبال لینوکسی هستند که براشون مثل ساعت کار کنه و هیچ وقت بازی در نیاره! سریع و سبک باشه. و دو ساعت منتظر بالا اومدن دسکتاپ نشینن! دنبال ماجراجویی های جاه طلبانه در لینوکس نیستند. (مثلا قصد ندارند PES13 رو با wine یا هرچیز دیگه روی لینوکس اجرا کنن!!) بلکه صرفا میخوان که کامپیوترشون در آزادی با خیال راحت و آسوده براشون کار کنه، بدون حاشیه! البته نه اینکه نمیشه از این کارها توی پارسیکس کرد. از اونجایی که پارسیکس بر پایه دبیان هست یه مقدار بسته هایی که وجود دارن قدیمی هستن. و برای این گونه ماجراجویی ها اصلا مناسب نیستن. و باید کلی دردسر بکشین تا بتونین...

اگه مرتب دنبال چیزهای نو در لینوکس هستین، اوبونتو و فدورا بهترین گزینه ها هستند. 

برای دانلود پارسیکس به سایتش برید. در زمان نوشتن این مطلب، پارسیکس در رتبه ۸۹ سایت distrowatch.com قرار داره. 

دسته:

نرم افزار

کلیدواژه:

پارسیکس

نظرات  (۲)

خوبه که از پارسیکس استفاده می کنی،
من از دبیان استفاده می کنم البته wheezy مشکل گرافیک داشتم و کمی دارم چون کارته مال عهد ازل‌ه ولی خب با درایورای آزاد مشکلی ندارم.
پاسخ:
مزیت دبیان testing نسبت به پارسیکس اینه که به روز تره و نیازی نیست توزیع رو از بیخ نصب کنیم. بروز رسانیش یه جورایی rolling محسوب میشه. ولی با این حال من توی پارسیکس پایداری و سرعت بیشتری نسبت به دبیان احساس میکنم.
فکر میکنم واسه مبتدی ها مینت بهترین گزینه هست